Returrett

fyndpris tilbyr en periode av 14 dager siden du har mottat varer.
Innen denne perioden kan du ser på produkt eller prøve produktet. Hvis du bruker varer,  det er slutten av perioden.

Vi anbefaler deg å sjekke innholdet i artikkelen rett etter mottak. Hvis er den skadet eller ufullstendig kontakt vår kundeavdeling. Hvis du er ikke fornøyd med produktet, det er mulig å returnere det. Det gjelder også salg varer. Du kan returnere den hvis:

  1. Produktet er ikke modifisert
  2. Leveres i komplett original emballasje og tilstand

Du skal kontakte vår kundeavdeling innen 14 dager for å melde at du ønsker å returnere (deler av) varer. Du skal få full tilbakebetalling innen 14 dager etter at vi motta varene i retur.

Hvis du ønsker å returnere produktene skal du informere oss innen 30 dager etter mottak via telefon eller e-post.

Du kan enkelt gi oss beskjed hvis du ønsker å returnere din ordre direkte fra din fyndpris konto. Gå til ”Mine ordre og klikk på ”Returner”. Hvis du ønsker å returnere produktene ber vi deg om å vennligst gi beskjed innen 14 dager etter levering.

Etter vi får bekreftelse vi skal sende den retur informasjonen. Du kan deretter planlegge en avtale for å hente varen. Vi anbelaffer at du ikke sendes produktet tilbake til oss på ditt eget ansvar. Vi belaster en returavgift på 300 NOK per ordre.

Vi skal returnere hele betalingen du gjorde innen 14 dager etter at vi mottok den returnerte artikkelen. Vær oppmerksom på at så langt det er teknisk mulig, vil refusjonen bli utstedt til samme konto og via samme metode som brukt til å legge inn bestillingen.

Hvis du har gennemført dit køb hos Klarna, har du mulighed for at udsætte betalingen i 30 dage. Du kan finde denne mulighed på din Klarna-konto/Klarna-profil.