Betale metoder

Paypal

Paypal er en populær E-lommebok, PayPal lagrer og sikrer din bankinformasjon . På nettsider som støtter Paypal, trenger du ikke å avsløre din informasjon til bankern. Når du velger PayPal ved kassen, skal du bli omdirigert til deres nettside hvor du logger inn og fullfører betalingen. For mer informasjon, vennligst ta en titt på Paypal nettsiden.

PayPal's retningslinjer for godkjent bruk legger noen begrensninger på hvilke produkter som kan kjøpes ved hjelp av deres betalingsmetode. Som en konsekvens, kan ikke PayPal brukes hvis du kjøper produkter fra eksterne selgere. Skulle du være forhindret fra å kjøpe en vare med PayPal, vennligst velg en annen betalingsmåte. Vi beklager ubeleiligheten.

Klarna

Ved å velge Klarna kan du betale etter at du har mottatt dine produkter.
Når kjøpet ditt er godkjent av Klarna, kan vi sende bestillingen din. Du vil da motta en faktura fra Klarna, og du har 14 dager etter levering for å betale den.
Du kan gå til Klarna nettside for mer informasjon.
NB: Hvis du er et selskap, er det ikke mulig for deg å betale med Klarna. Denne regelen er satt av Klarna, og vi kan dessverre ikke endre dette. Vi anbefaler deg å velge en annen betalingsmetode.