• -3%
  • Spar 3%
Fyndpris Drivhus aluminium 3 seksjoner

Drivhus aluminium 3 seksjoner

kr 2,109.00
kr 2,045.73 Spar 3%
kjøp billig Drivhus aluminium 3 seksjoner | Dette drivhuset er til stor hjelp for både nybegynnere og profesjonelle gartnere. Den er ideell for
Antall

Siste gang dette produktet ble lagt til i en handlekurv: 2019-07-20

Dette drivhuset er til stor hjelp for både nybegynnere og profesjonelle gartnere. Den er ideell for å dyrke planter, frøplanter og busker.

Drivhuset har en anodisert aluminiumsramme og isolerende, hule paneler. Taket og veggene er laget av 4 mm tykke paneler av cellulær polykarbonat (PC). Den er UV-bestandig, men tillater at lyset kommer inn. Du kan la den stå utendørs hele året. Den er konstruert for å motstå temperatur fra -25 til 60℃.

Drivhuset har en stor skyvedør for enkel tilgang. Det er et vindu på taket for bedre ventilasjon.

Dette produktet krever montering. Vær oppmerksom på at taket på vårt drivhus ikke tåler tungt snøfall. Våre drivhus leveres uten grunnlag. Når et drivhus plasseres, er et godt og solid fundament viktig for å unngå at drivhuset beveger seg eller vrenges på grunn av stigende grunnvann eller ekstrem tørrhet. Du kan enkelt lage et fundament selv ved å feste drivhuset (ved hjelp av skruer er den mest robuste festemetoden) til bjelker av stein, aluminium eller tre. Når du graver disse bjelkene ± 10 centimeter i bakken, vil ditt drivhus tåle sterk vind og stormer bedre.

  • Mål: 185 x 140 x 195 cm (L x B x H)
  • Indre mål: 180 x 135 cm
  • Materialer: aluminium (ramme), polykarbonat (paneler)

Recently Viewed Products